Pasionata de tanara de lumea fashion-ului si a machiajului, Alina Anton a cochetat cu makeupul de-a lungul anilor si a decis in 2015 sa faca un pas in fata si sa isi ia certificarile necesare. Astfel, la inceputul anului 2016, a absolvit Scoala de Makeup Ramona Chirita si in lunile urmatoare a participat la workshopuri de machiaj beauty, machiaj fashion si machiaj bridal sustinute de Inna Mushinskaia.

Alina este specializata in machiaj de mireasa, machiaj de eveniment si fashion , machiajul de seara, machiaj de zi si machiaj corporate , pe care le poate realiza in cele trei tehnici diferite de make up: tehnica creionului, tehnica eyeliner si tehnica acuarelei. Este exigenta si foloseste produse profesionale de machiaj de cea mai inalta calitate, ale brandurilor profesionale Make Up For ever, MAC Cosmetics, Atelier Paris, MAQPRO Paris, Too Faced,Urban Decay, Kat Von D si produse dermato- cosmetice ale marcilor Vichy si Clarins. MakeUp Heat este denumirea sub care o gasiti pe Alina Anton Makeup Artist, care va asteapta la Kasery Beauty Center.

Despre #Kasery

Suntem un salon cu o vechime de peste 10 ani. Clientele ne cunosc si se intorc cu placere. Am crescut in timp, am adaugat produse noi, angajatele noastre participa la cursuri si seminarii pentru a fi la zi cu toate noutatile , pentru a va oferi servicii de calitate si a va satisface dorintele.

Newsletter